NİĞDE / MERKEZ - Yıldıztepe Şehit Ahmet Saltık İlkokulu

Yıldıztepe Şehit Ahmet Saltık İlkokulu

0388 2757009 Müdür Cep 0505 2593853
Adres
YILDIZTEPE BELDESİ YENİ MAH. MEHMET AKİF CAD. NIĞDE YILDIZTEPE SEHIT AHMET SALTIK ILKOKULU BLOK NO: 5 MERKEZ / NİĞDE
Vizyon
Yıldıztepe Şehit Ahmet Saltık İlkokulu olarak Vizyonumuz; Eğitimde-öğretimde kalitesi ve başarılı çalışmaları ile fark yaratan seçkin bir kurum olmaktır.
Misyon
Yıldıztepe Şehit Ahmet Saltık İlkokulu olarak Misyonumuz; Mutlu, özgüvenli, başarılı, ilkeli, duyarlı, açık fikirli, araştıran-sorgulayan , iletişim becerileri gelişmiş, öğrenmeye ve yeniliklere açık ,entelektüel ,öz değerlendirme yapabilen, iş birliğine yatkın, yaratıcı ve eleştirel düşünen akıcı cesaretli çok yönlü ulusal kültürünü özümsemiş aynı zamanda küresel bakış açısına sahip bireyler yetiştirmektir.
09.00-12:25 13:00-14:40
Kaloriferli
Ulaşım problemi yoktur. Öğretmenler kendi araçları gidiş geliş yapmaktadırlar
Yerleşim Yeri
Yerleşim yeri Belediyeliktir. Sağlık ocağı,Eczane ,Kasap Manav,,Pazar, fırın mevcuttur.
İl merkezine 30 km uzaklıkta