NİĞDE / MERKEZ - Yıldıztepe Şehit Ahmet Saltık İlkokulu

Nis

Ana sınıfı öğrencilerimize ve Fatma Öğretmenimize Türk Çocuğu şarkısı eşliğinde hazırlayıp sundukları gösteri için teşekkür ederiz.

Nis

4 A Sınıfı Öğrencilerimizin hazırlamış oldukları Bu Bayrak Gösterisi için Hatice Öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı düzenlemiş olduğumuz program ile kutladık. Milli irademizin temsilcisi olan meclisimizin açılışının 103. yıldönümünde bu kutlu günü çocuklarımıza armağan eden Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere Silah arkadaşlarını Şehitlerimizi ve Gazi Meclisimizi rahmet ve saygıyla anar bayramınızı kutlarız.

Nis

Ana sınıfı öğrencilerimiz Fatma Öğretmenimiz ve velilerimizle birlikte mis kokulu pideleri hazırlayarak, Ramazan ayımıza renk kattılar. Ayrıca 2/A sınıfı öğrencilerimizde Rabia öğretmenimizin koordinesinde Değerler Kulübü kapsamında maniler ve davul eşliğinde sınıfları gezerek bahşiş topladılar. Bu mübarek ayın heyecanını bizlere hatırlatarak okulumuzda manevi bir hava oluşturan öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür eder Ramazan ayımızı kutlarız.